Izbeljivanje zuba

Izbeljivanje zuba

_-izbeljivanje

Izbeljivanje zuba

Izbeljivanje zuba je jednostavna, neinvazivna stomatološka usluga koja se vrši da bi se promenila boja prirodnog zubnog tkiva i idealan je način da se usavrši lepota vašeg osmeha.

_-Izbeljivanje1

Imati belje zube je postala jedna od glavnih estetskih želja kod pacijenata i stoga ima više načina da izbelite zube. Najpopularnija metoda je izbeljivanje u ordinaciji gde se izbeli 4-12 nijansi po VITA ključu za boje. Pošto izbeljivač deluje isključivo na prirodno tkivo potreebno je uzeti u obzir zamenu starih plombi i krunica i mostova ukoliko su bili u predelu koji je zahvaćen izbeljivanjem. Sve zamene plombi i krunica se vrše posle izbeljivanja da bi se poklopila boja sa trenutnom.

Izbeljivanje zuba nije trajna metoda. Dobeljivanje može da se radi svake godine bez bojazni od oštećenja zuba. Takođe i češće ukoliko ste pušač ili pijete velike količine kafe, crnog čaja i vina.

Razlozi zbog kojih biste izbeljivali zube su:

– fluoroza (preterana fluorizacija prilikom razvoja zuba – dovodi do braon mrlja)

– unutrašnje prebojeni zubi usled nekih lekova (tetraciklinski zubi)

– žuto i braonkasto prebojeni zubi kao rezultat starenja

 

Beyond izbeljivač za zube u Badawi-ju

Ceo proces izbeljivanja praćen je od strane stomatologa u ordinaciji. Prvo se na zube nanosi gel za izbeljivanje zuba, a potom se usmeri svetlo sa Beyond aparatom na gel koje će dovesti vaše zube u blistavo bele za samo jedan sat!

Beyond je tretman koji nema nuzefekata i rezultati traju do dve godine uz odličnu oralnu higijenu. Uvek možete da ponovite izbeljivanje radi održavanja beline vaših zuba. Ne postoji mogućnost predoziranja.

Beyond je priznat kao najsigurniji i najefikasniji način izbeljivanja zuba trenutno na tržištu.

To je aparat proizveden od strane tima injženjera iz Silikonske Doline u Kaliforniji. On zrači plavu svetlost visokog intenziteta na talasnoj dužini od 480 do 520 nanometara. Ta svetlost se filtrira prolazeći kroz 12000 optičkih vlakana i 30 slojeva presvučenog stakla da bi se potpuno neutralisali ultraljubičasti i infracrveni talasi. Kao rezultat dobijamo fokusirano “hladno svetlo” u plavoj boji, koja prodire duboko u zube i aktivira gel za izbeljivanje.

Sva pitanja koja imate možete postaviti putem e-maila, javiti se telefonom ili zakazati da se lično vidimo.

Zakažite pregled

Kontaktirajte nas i zakažite pregled. Dostupni smo za sva Vaša pitanja.