Dr Jaser Badawi

Karijera i praksa

Dr Jaser Badawi je rođen 1978.godine, diplomirao je  na Stomatološkom fakultetu u Novom Sadu 2003 godine. Od 2004. godine vodi svoju stomatološku ordinaciju u Subotici. Želja za stalnim razvojem i kvalitetnijom uslugom, su razlozi njegovog konstantnog  usavršavanja u vidu kurseva i učešća na kongresima u zemlji i inostranstvu.

Akreditacije i članstva

Akreditovan je i priznat od strane Američke akademije za kontinuiranu edukaciju. 2008. godine je postao član Američke akademije opšte stomatologije. Član je grupe međunarodnih predstavnika za firmu Beyond za izbeljivanje zuba.

2008. godine je postao član Evropskog Društva Estetske Stomatologije posle čega se skoro isključivo bavi restaurativnom stomatologijom i protetikom težeći najvišim standardima uz rad sa najnovijim materijalima.
2009. godine je akreditovan je i priznat od strane Centra Harvardskog  Medicinskog Univerziteta u Dubai-ju HMSDC.

2017. godine je diplomirao za Master of implantology stomatološkog  fakulteta u Mičigenu.

Aktivnosti

Održava predavanja preko društvenih mreža, You Tube kanala, deci u zabavištima, predavanja pacijentima obolelim od dijabetesa i javna predavanja u Subotici  kao vid zdravstvene edukacije radi postizanja bolje komunikacije.

Svoje slobodno vreme provodi sa suprugom Milom, sinom  Maksimom i ćerkom Leilom.  Bavi se sportom u prirodi i uživa u muzici kao jazz vokal i saksofonista.

Dr Jaser Badawi

Postavite pitanje

captcha