Dr Jaser Badawi

Karijera i praksa

Dr Jaser Badawi je rođen 1978.godine, diplomirao je  na Stomatološkom fakultetu u Novom Sadu 2003 godine. Od 2004. godine vodi svoju stomatološku ordinaciju u Subotici. Želja za stalnim razvojem i kvalitetnijom uslugom, su razlozi njegovog konstantnog  usavršavanja u vidu kurseva i učešća na kongresima u zemlji i inostranstvu.

Akreditacije i članstva

Akreditovan je i priznat od strane Američke akademije za kontinuiranu edukaciju i Američke akademije opšte stomatologije. Član je grupe međunarodnih predstavnika za firmu Beyond za izbeljivanje zuba.

Član je Evropskog Društva Estetske Stomatologije posle čega se skoro isključivo bavi restaurativnom stomatologijom i protetikom težeći najvišim standardima uz rad sa najnovijim materijalima.
Akreditovan je i priznat od strane Centra Harvardskog  Medicinskog Univerziteta u Dubai-ju HMSDC.

Aktivnosti

Održava predavanja preko društvenih mreža, You Tube kanala, deci u zabavištima, predavanja pacijentima obolelim od dijabetesa i javna predavanja u Subotici  kao vid zdravstvene edukacije radi postizanja bolje komunikacije.

Svoje slobodno vreme provodi sa suprugom Milom, sinom Maksimom i ćerkom Leilom. Bavi se sportom u prirodi, baštovanstvom i kuvanjem sa prijateljima i porodicom. On je jazz vokal i saxofonista u bendu Jazz unlimited.

Dr Jaser Badawi

Postavite pitanje

captcha